Wie is Sanne de Vries?

Mijn naam is Sanne de Vries, een Nederlandse kunstenares uit Den Haag. Mijn liefde en passie voor creativiteit begon al van jongs af aan, voorheen met pen en papier en nu voornamelijk digitaal. Het is mijn doel om te inspireren, te raken en kracht te geven aan mensen en ik streef er dan ook naar om mijn kunstwerken toegankelijk te maken voor een breed publiek.
Neem een kijkje in mijn shop, laat je inspireren en hopelijk vind jij jouw favoriete kunstprint om je interieur nieuw leven in te blazen of om als uniek cadeau aan jouw dierbare te geven. Interesse in een kleurrijk portret of illustratie op maat? Neem contact op om je wensen te bespreken!

De inspiratie achter de portretten

Mijn passie voor kunst heeft zich in de loop der jaren voornamelijk toegespitst op het portretteren van krachtige vrouwen die mij inspireren en die een bepaalde emotie van zowel kwetsbaarheid als kracht uitstralen. Mijn werk weerspiegelt mijn persoonlijkheid en mijn voortdurende zoektocht naar zelfexpressie, vooral wanneer een gevoel van intimidatie dichterbij komt. Ik haal mijn inspiratie uit mijn omgeving, mijn emoties, de natuur en de complexiteit van het menselijk (vrouwelijk) bestaan. Ook heb ik altijd al interesse gehad in mode, wat ik vaak terug probeer te laten komen in mijn portretten.

Met digitale kunst verken ik nieuwe mogelijkheden en combineer ik moderne technieken met inspiratie uit art deco en klassieke kunst. Ik houd ervan om met levendige kleuren te werken, om geometrische vormen te gebruiken en tegelijkertijd met schaduwen meer detail en diepgang in mijn werken te krijgen.

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond van mijn kunstwerken? Volg mij op Instagram, waar ik meer deel over de referenties die ik gebruik.

Illustraties op maat

Ik ben beschikbaar voor persoonlijke commissies en voor commerciële opdrachten. Lees hieronder meer over een samenwerking voor een kleurrijk portret of illustratie op maat.

Jouw persoonlijk portretillustratie

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk portret op maat? Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik kan jouw foto omzetten naar een illustratie die jouw karakter weerspiegelt en die ook nog eens perfect in je interieur past.

Of je nu op zoek bent naar een portret van jezelf, een geliefde, een familielid of zelfs een huisdier, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Ik begrijp dat elk portret speciaal is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom werk ik nauw met jou samen om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen. Ik luister naar jouw verhaal, jouw voorkeuren voor stijl, sfeer en kleuren, en ik gebruik mijn artistieke vaardigheden om een portret te creëren dat jouw verwachtingen overtreft.

Ga naar www.sannedevries.art voor meer informatie over het laten maken van een portret of neem direct contact met me op!

Illustraties op maat voor commerciële projecten

Op zoek naar een illustratie op maat voor je website, advertenties, productverpakkingen of ander marketingmateriaal? Ik kan je helpen om visueel aantrekkelijke en impactvolle illustraties te creëren die de aandacht van je doelgroep trekken.

Een unieke visuele identiteit voor jouw merk staat op nummer 1. Tijdens het hele proces werken jij en ik nauw samen. Zo kan ik jouw visie echt begrijpen en een design leveren dat aan al je verwachtingen voldoet. Een speelse en kleurrijke illustratie of juist een strak en minimalistisch ontwerp? Ik kan de juiste sfeer creëren die past bij jouw merk. Ik geloof in open communicatie en feedback, omdat jouw tevredenheid mijn topprioriteit is.

Neem vandaag nog contact met op om je wensen te bespreken!

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights